Marina Grosseto

Prague&Me - Marina Grosseto
Restorani » Italijanska Kuhinja » Marina Grosseto

Marina Grosseto - Restoran na vodi!


Jedan od uglednijih restorana u Prague, Grosseto - predstavlja svoj projekt "splav", kao najnoviji dodatak Grosseto grupe. Smješten na rijeci Vltavi, nedaleko od centralnog trga i centra Praga.

Brod restoran, prvi takve vrste u Pragu. Sam brod je izgrađen na bazi teretnog broda, a radovi su počeli u ljeto 2009. godine kroz izgradnju, njihova ekipa je bila suočena sa nekoliko tehničkih i konstrukcijskih problema, ali su uspjeli izgraditi elegantan restoran koji je moderan, trendi i ispunjava sve kriterije gastronomije novog doba.

Restoran ima dvije etaže sa donjim dijelom koji nudi tri odvojene sekcije s otvorenom kuhinjom. Glavni dio je otvorena paluba na gornjoj etaži koja je idealno mjesto za romantične ručkove ili večere ili možda samo čašu vina ili šalicu kave. Sve to u prekrasnom ambijentu starog Praga, uživajući u toplom vrijemenu na terasi s pogledom na Praški dvorac i Karlov most.

Isprobajte svoje Rižoto sa vrganjima, Spaghetti sa plodovima mora u blago pikantnim sosom od paradajza, ili Costoletta alla Mediterranea, sočni svinjski odrezak sa gigantskim kaparima, polu-sušeni paradajzom, svježim biljem i gratinovanim krompirom ...

Grosseto je mislio na sve, čak i najmlađe - naći ćete ovde i dječje igralište.

Za svoje najmlađe klijente igralište je otvoreno svakog vikenda. Vaša djeca mogu igrati s igračkama, bojiti ili igrati različite igre, itd

Također se možete osloniti na dadilju, koja je spremna da se brine o Vasoj deci. 

Mjesto koje morate doživjeti...
Marina Grosseto Specijalna ponuda


What do you think about Marina Grosseto

Comment form

Marina Grosseto Gde se nalazimo


Prague&Me - Marina Grosseto
Marina Grosseto
Restoran na vodi!

Alšovo nábřeží
Prag 1

www.grosseto.cz
Tel:
+420 222 316 744
Tel:
+420 605 454 020

Otvoreno svaki dan 11:30 – 24:00